Skip to main content
El cap de setmana no treballem ens hi posem dilluns a les 08:00

AICO Notícies

Fins a un 20% de dte. en el lloguer de maquinària per als membres de AICO

Des d'AICO i Homs Rentals hem arribat a un acord de col·laboració per oferir fins a un 20% de descompte en el catàleg de lloguer de maquinària que ofereix Homs Rental. Un amplíssim catàleg de lloguer de maquinàriad'última tecnologia a preus especials.

A més, les empreses que pertanyin a AICO podran comptar amb el suport de la gran quantitat de punts de servei Homs Rental repartits per Catalunya, amb delegacions a Vic i Olot, entre altres llocs.

Lloguer d'eines per a instal·ladors a preus especials

Homs Rentals disposa d’un servei de lloguer de maquinària per a instal·lacions elèctriques, de gas o aigua, capaç de donar resposta a la multitud de treballs als quals us dediqueu.

El catàleg de productes d'instal·lació està compost pels següents tipus d'eines o màquines.

  • Electricitat. Compten amb múltiples equips d'electricitat per a donar solució a tota mena de necessitats, com crimpar, tallar, o premsar, entre altres.
  • Energia solar. Disposa d'un ampli equipament per a plaques solars amb el qual podran conèixer la radiació solar d'un lloc, elevar els mòduls fotovoltaics per a la seva instal·lació i mantenir-los nets.
  • Lampisteria. Realitzar tota mena de tasques amb canonades i desguassos amb les premsadores de tub, maquinària lleugera, bombes de comprovació i molt més.
  • Mesurament i detecció. Mesurar la humitat relativa i detecta fugides en canonades de calefacció i aigua, entre altres funcionalitats.
  • Metall. Realitzar talls sense espurna, talls corbs en conductes en espiral o fixar reblons en instal·lacions d'acer.
  • Plataformes elevadores. Dur a terme tasques de manteniment, com a instal·lacions elèctriques, amb els braços articulats, tisores elèctriques, plataformes sobre camió, plataformes tipus masteler, etc.

Segueix els següents passos per a accedir a les teves tarifes especials:

  1. Fes clic aquí i emplena el formulari que t'apareixerà amb les teves dades de contacte.
  1. Una vegada verifiquem les teves dades, rebràs un mail amb un codi d'accés i les instruccions per a descarregar les tarifes especials. Introdueix el codi seguint les indicacions del mail i podràs visualitzar els teus preus amb descompte.

Podràs realitzar el lloguer online a través del lloc web d'Homs Rental, tot i que veuràs les tarifes públiques, t’aplicarem la tarifa especial com a membre d’AICO. 

Una vegada hagis realitzat el teu primer lloguer online i siguis usuari de la web, quan t’identifiquis, veuràs les teves tarifes aplicades a tots els productes. 

instal·ladors, associació, instalador, avantatges, maquinaria, lloguer, electricista